lite frånvro


ursäkta frånvaron men har vart väldigt uppbokad på det här lovet. lovet som har gått snabbt på ett långsamt och behagligt sätt. sol, vänner, festkvällar, pojkvänn och mycketkärlek. ser fram emot mitt sommarlov, kommer bli helt underbart roligt. ikväll ska jag mysa med min kärlek eftersom vi har 8 månader. älskar den människan så otroligt mycket. helt sjukt vilken värme han ger mig.

sommar feeling

har fullt upp i livet
torsdagen: fest
fredagen: fest
lördagen: jobb, släktträff hos både öberg och lindqvist
söndag: bortamatch och fest
måndag: vakna med underbaring när vi har 8 månader
hej jag älskar mitt liv. 

ett ord

vill bara höra ett ord. ett ord som säger att allt är som vanligt.
vill inte ha magvärk, ångest, nästan tårar i ögonen av saknaden.
vill inte tänka
vill bara känna

magiskt


stunden, de timmarna jag aldrig kommer att glöma. rösten, ljuset, basen som går in i kroppen och elgitarrens stämda band. ni kommer aldrig förstå hur magiskt de var. att höra moto boys röst live är en upplevelse.
jag brast, tårarna öste ner på kinderna. det här är något jag måste göra om. fyfan va bra!
tack pappa, love you

du och jag


för att jag älskar dig
så som du är
jag vill ge dig allt jag har

min gammel farmors tröja


köpte mig en virkad tröja på h&m för några veckor sedan som inte riktigt föll mig i smaken och åkte tbx till butiken igen. tur de, för igår gav farmor mig den här underbara tröjan, om tillhörde mig gammel farmor. underbart fin och kommer verkligen användas med glädje.

jeans shorts


tro det eller ej, men detta är farfar gamla byxor som farmor igår skulle kasta, vilket jag inte gillade. jag tog hem dom och sydde om de till ett par shorts. kan säga att de behövdes sy in en del i midjan eftersom min farfar är lite rund om magen. är väldigt nöjd med de nya resultatet.
ikväll blir de 20 års fest, men innan de ska jag fika med efterlängtade rebecca sen närmare kvällen kommer jenn och evvis hit. wiho. galet!

byxdress


byxdress - h&m (barnavdelning)
klippte också av min gamla tråkiga jenas skjorta som jag verkligen tröttnat på och gjorde den till en väst i måndags. blev riktigt nöjd med resultatet. jag har också vart hos min farmor och farfar och kikat i min farmors garderob. älskar henne, fick med mig en väska, 4 tröjor och farfars byxor som blev ett par perfekta shorts. UNDERBAT! love it. ska vekligen visa en del i morgon, de lovar jag.

I won't let you love me, until you really try


good girls are sexy like every day
i'm only sexy when I say it's ok
let's play a game that you never tried
you be the girl and I'll be the guy

new shorts


shorts - h&m
nya shortsen, eller kalsongerna som bästa jenn kallar dom. tyckte de var lite coola sådär och de sticker ut jämför med mina andra helt vanliga. kan vara fina till sommaren.
ikväll väntas de spanska plugg då min spanskalärare säger att vi ska ha prov sådär två dagar innan. bra tant. orken. trodde jag skulle slippa stressen i veckan, men nej nej!

new in


skinnjacka - cubus   bustier - h&m   ring - addetails.se
lite nyheter in, och nu står de 0 på kontot. dagen har spenderats med min älskling. samt på min balkong i solen då man har setat i bikini och svettats. hej vår, du är välkommen att stanna. fick miljarder fräknar på bara några timmar.

simple


bilder-random
tröttisdag efter gårdagens festligheter. har suttit de mesta timmarna på balkongen med min nästan inflyttade Jenn i vårsolen. lovley. kvällen ska spenderas på fotbollsplanen samt i min älsklings trygga famn. dagen kan inte sluta så mycket bättre. puss

seriöst..


så jäva snygg skinnjacka. jag som nu verkligen behöver en ny eftersom min ruttnar söder. dock kostar denna mycket mer över tusenlappen på modekungen.se
jag får helt nöja mig med att denna bloggerska börjat blogga igen. avgudar hennes klädstil och hela hon. gå in och kika http://shopalicious.blogg.se/ !!

skinnshortsen


nya skinnshorts - lindex (barnavdelning)
sådär ja, märker att jag har lite IQ i min hjärna eftersom min sladd låg ca 5 cm ifrån mig i en väska som jag trodde att jag hade tömt. men nej, springer till mamma, skickar sms till pv och allt, men den ligger i min väska utan att säga något...
fick min deklaration tbx. vilket betyder 3000 kr tbx. NICE, med de leendet ska jag nu krypa ner i sängen och sova. god natt!

när man väl ska komma igång


nu när jag äntligen kände för att blogga och ta lite bilder, SÅ har jag klart glömt överföraren hemma hos min mor. hatar att bo på två ställen. hatar att inte nu kunna blogga och lägga upp bilder. fan fan fan.. + att min mamma bor ca 2 min bort men vart är ORKEN?!
ser iaf fram emot helgen, en fredag med bara mys framför tv:n med min pappa, samt en lördag med festligheter med efterlängtade sofia som kommer på besök och min favvo jennifer. hej helg, kom och besök mig tack!


RSS 2.0