om två dagar

Om 2 dagar får jag äntligen träffa en del av  min familj och min underbara pojkvän. Som jag längtar efter 1,5 månad med bara jobb och ingen vila = pengar på kontot. Har en ganska slapp dag då jag ska iväg och köpa påskpynt till jobbet och sitta och måla lite ägg. 
Har sagt upp mig och datumet för hemkomst är den 29 maj. Då sätter jag fötterna på Lagerströms igen. Det blev tårar från chefen när jag sa upp mig, men kände att de var de rätta. Hjärnan vill stanna på jobbet men min kropp och framförallt mitt hjärta vill hem. Så ett beslut är nu fattat.
Vill tacka min underbara släkt som stöttar mig i allt på bloggen, tar in alla ord som ni säger!
Puss på er

lite sådär jag känner mig

Känner mig helt flippad. Skulle gå in med en uppsägelse idag. Tacka för mig och säga att jag ska åka hem. Nej då blir man istället helt plötsligt ställd mot väggen och får en förfrågan om Vs Chef. Vilket man skulle vilja ha, men är så sugen på att åka hem. Känner mig inte riktigt klar som 19 åring och ta över ett sånt stort ansvar. Blev helt paff och gick ut...det var den uppsägelsen. Fick inte ens fram de. 
När man går och laddar och finner mod så skiter allt sig. Nu är jag helt konstig i huvudet och känns som om jag sätter min Chef i klister..Hjälp..

Pengar hit, pengar dit


Vilken göra-av-med-pengar-dag. Köpt mig ett par Hunters som jag så länge velat ha från förra sommaren plus en Michael Kors klocka i silver, och inte nog med det har jag piffat upp min Daniel Wellingtonmed svart nytt läderarmband. Tackar mitt jobb hemma för det med god servise och hjälp (samt pappa)
Känner mig som en prinsessa som får skämma bort sig själv, men nu blir det till att spara och inte göra av med en enda krona. Ett så kallat STOPP i min värld. Annars går de inte i mina shoppingproblem.
Se om jag kan klara mig från att inte shoppa något tills jag sätter föttrena på svensk mark. Men om jag ska klara det. Måste jag få något för det...(blir ovärt i slutändan tror jag)
Nu ska jag laga mig lite mat och fortsätta mitt serietittande och fästa blickan på Lucas, i One Tree Hill!
Puss Familj, vänner och Sebastian!
 

bilder: DylanLex

Fick åtminstonde en ledig dag, då alla blivit sjuka på jobbet och jag får jobba..(pust) helgens timmar från fre-sön blir sammanlagt 34 timmar. Men de ska vi klara av. Finns inte så mycket att göra åt saken. Fint väder ute, men sitter inne, vilket jag inte vet varför. Men rätt skönt att inte göra INGENTING. Älskar ordet ingenting. Det är en sån dag idag, en ingentingdag. Puss från Norge!

och så var en helg över...igen

Då var det den helgen och snart dags att krypa ner i sängen. Dock måste jag fina ro i kroppen innan jag kan lägga mig till sömns. När man kommer hem så pass sent som jag gör. Så tar det ett tag innan stressen försvinner. Sista 9 timmars passet i morgon innan jag äntligen får två dagars med fri. Ska bli så otroligt skönt att äntligen inte behöva göra någonting efter nästan 3,5 veckors arbete. 2 dagar, egentligen ingenting för en ''vanlig'' arbetande människa men HUR stort som helst för mig. Kul också att ''test'' helgen för oss två stora skiftledare, jag och Louise, blev rekorhelg i kassa. Lyckat och en stolt chef! Puss på er där hemma.

färgskalan

Satan vad jag fått intresse för att blogga igen. Vet inte rikgit vad som har hänt med det intresset, det bara uppstod igen. Brukar oftast komma vid vårkanten när solen skiner och man känner lite extra värme och glädje i kroppen. 
Längtar så otroligt mycket efter att få lite ledigt och att åka nu på påsken. Samt får träffa min lilla älskling som jag saknar så mycket. Lilla hjärtat mitt skriker..
Nu ska jag ta och laga mig lite mat innan man ska bege sig till mitt ''andra'' hem! Puss

vit lantismys och hemlängtan

sitter helt inne i Ikeas sortiment. Vill ha egen lägenhet, vill inreda med alla fina saker som just finns inne i mina smaker. Sitter och dregglar över allting. Speciellt på det ljuslyckortna som samtidigt finns i krukor, hängandes och ståendes. Mest intresserad av de ståendes. Sen det lilla växthuset. Önskat mig ett sådant i flera år och finns nu inne på Ikea. Vill ha två stycken med egenodlade kryddor. Någon som läser min blogg i släkten kan ju ta och notera detta (bästa faster kanske, fyller ju 20 snart. ''piiist'' vill ha två växthus)..
Ska ta och krypa ner i sängen och finna lite ro innan helgens stressande går igång. Ska tydligen vara ansvarig för ALL personal. Sets tydligen på test, men vet inte varför. Sov sött! Puss

lever på god frukost

Det där med att leva billigt har jag nog lämnat redan första dagen sen jag kom hit. I alla fall när det kommer till fukosten som är min vikrigaste måltid på hela dagen. Frukt och grönt i massor. Blir rätt stadigt då jag ofta slarvar på jobbet och missar ca en måltid om dagen...vet dum tjej.
Nu är det också bestämt ett ''flytta hem'' datum. Kommer att lämna Oslo den 29 maj för att åter igen sätta fötterna på Laghersröms under sommaren. Även fast jag trivs här så börjar de kännas att jag saknar pojkvänn, familj och mina vänner hemma. Sen så är det så mycket planerat i sommar så kommer åka som en vante fram och tillbaka.
Midsommar ser ljust ut, ska nog firas på Mollösund med förmodigen ett antal på 8 st. En stug uthyrare ringde precis till mig och skulle kolla vidare men att det nog såg grönt ut. Riktigt kul om de går igenom.
Nu ska jag ta mig i kragen och göra någon nytta här hemma innan jag  far till jobbet för mina vanliga 9 timmar. Ledig 3 dagar denna månad, men bara kämpa på! Puss

RSS 2.0