heaven created a beautiful boy

Kalas för min kusin Jesper igår där många ögon fick se den här pojken, sötast på denna planet. Välkommnar Noel med ett leende, stolt tant Stina (även fast jag egentligen inte är någonting till pojken då de är min kusins son, men).
Sitter hemma för att försöka pigga upp mig inför studentkryssningen, rycker i kroppen för att jag vill festa till de men önskar er andra en festlördag ist. Mycket viktigt att vara frisk tills måndag.

all star

posten kom hem med 4 nya converse, b.la. dessa, svarta låga. gudomligt snyggt och mina små älsklingar

stål på kragen

var i stockholm med mor och syster för några veckor sen där jag hittade denna skjorta med lite stilrent på kragen. fingrarna kliade och kunde inte motstå att kosta på mig den. från h&m.

in the sun

Skippade skolan för att bara prioritera mitt hemska projektarbete, som trots allt arbete fortfarande inte är klart. I morgon står det fotbollstunering på schemat. Galet kul ska de bli då vi är de enda tjejlaget och kommer vara extremt fula på planen. På tal om annat så är studentkryssningen nära och jag är otroligt taggad och pirrig i magen. Förväntansfull.

studentbarnet är tbx på banan

Då har mitt intresse kommit tbx för lite uppdatering igen. Lever i ett studentliv nu då mycket ska fixas och trixas ihop. Dåliga och bra beslut har fattats under den perioden då bloggen stått stilla, men vafan. 
Hade bra helg med sällskap av bra vänner. Fredag - Utgång. Lördag - Restaurang/Sofias present. Söndag - Grillning med Sebastian x2 och Sofia. Helgen får betydet mvg.

this is me


kuvertväska


flytten skadar bloggen

jag har som sagt flyttat hem till min systers lägenhet medans hon är på sin utlandsresa. bor där med sebastian och vi är för tillfället sambos. låter stort. bloggen får lida då vi inte kommer skaffa något internet i lägenheten. men får försöka mitt bästa med att senanlägga inlägg. Puss

tar mitt pick och pack - dags för avicii

så här ser jag ut idag/ikv. slutar jobba 16 och då är det tempo upp till stationen för att möta upp alla människor som man ska åka med. sen vidare till stockholmsstad och avicii. dålig dag. nej. Puss

my shoes, and i love them

mina små pluttisar är hemma. KÄR på nytt. dock är de mina balskor. så vet inte om det kommer att användas innan dess då jag inte vill att de ska förstöras. supersköna att gå i så jag ger dem en 10a. har också hittat min balklänning, enkel, vit och stilren. ska snart dit igen och skicka den på beställning. pirr pirr, studenten är nära. Puss

you can make fashion clothes with things at home

min lilla sysselsättning jag hade för mig. tycker det blir skitsnyggt. Like

jeans och nitar

beställde nitar för några dagar sen. fyrkantiga och lite rund/spetsiga. rev lite med rivjärnet på ett par gamla ginatricot shorts och satte på nitar på sidan. blev riktigt snyggt. snodde iden från ginatricos nyheter som i vår ska komma ut i butiken.

RSS 2.0