nite time is my time


bild collage


skapad av mig

hjälp mig lösa problemet.

köpte mig ett par skinnbrallor på h&m. snigga enlig mig och älskar dom. dock måste jag hitta något snyggt till..problem

hjärtat slår ett slag.

måndagen - check. ikväll blir det mys med min älskling, räkor och annat smarrigt. i morgon firar vi 14 månader. tiden går snabbt.
skönt också att mitt lov är fullspäckat med roligheter. gör upp ett litet schemna till mig själv så jag kan se vad som väntas. haha tur att lönen rullar in på kontot i morgon.
fredag: utgång
lördag: fest
tisdag: återträff med 9 d:s tjejer, vin, mys (kanske ett återbesök på..)
onsdag: stockholm, shopping, utgång
fredag: utgång.

han är den finaste ängeln vi vet.

Oförstårligt hur en människa på någon sekund bara kan försvinna. Hur någon som kämpar så hårt mot sin sjukdom i flera år ska förlora den kampen genom att lämna jorden, genom att lämna våra hjärtan med sorg. Minns alla dagar med dig, sen barnsben. Hur du kämpade och klarade att kämpa emot din sjukdom i flera år. Du är en hjälte i våra ögon. En hjälte som aldrig slutat kämpa. En hjälte som har kommit in i min lägenhet med ett leende på dina läppar, trots att du haft ont. Du blir föralltid den finaste ängeln vi kommer att känna. Den finaste ängeln i himlen.
Vila i frid Kim Eriksson
1988.09.04 - 2011.10.23

det andra bara försvann.

lördagsjobbet är klart. snart ska jag hem till sebastian för en myskväll med kärlek. på tar om kärlek. älskar när mina närmaste vänner hittar kärleken. blir så glad i kroppen när det får känna av den känslan som jag får känna. oslagbart!
sen så..försvann alla andra bilder på den här outfiten. bara en kvar, och no face. haha bra stina.

vi märker hur fort det går

det där om att dagarna gick segt, glöm det. redan fredag i morgon. då väntas myspys med efterlängtade beccisbusis. vit helg, mys med älskling på lördag. vilket jag behöver, vit helg stina. vit helg...
nu ska jag iväg och träna lite fys med fotbollen. PUSS

love in pictures


inspo by saralineea

du hittar hennes blogg här.
blir inte så mycket till bloggande nu känner jag då kameran är i mammas händer samt att jag inte har så mycket insperation. hoppas det kommer tbx snart. PUSS

en kväll hos linus

fredagskvällen spenderades hos linus som äntligen fyllde 18 år. efter det begav vi oss till all in. där min kväll sedan avslutades eftersom jag skulle jobba på lördagsmorgonen. vilket jag gör nu också. trött tjej, men bara 8 timmar kvar. älskar mitt nya jobb, och nu menar jag allvar här. igår var jag hos syster ute på landet, lugn och ro. supermysigt!

second hand klädesplagg tre

jag glömde visa mitt tredje plagg. här är den. inget direkt speciellt. jag är törstig.

röd stickad

skolveckan är slut, dock känns det som om veckorna går allt för sakta nu. vet inte varför. längtar efter lön. hittade ett par skinnbyxor på h&m idag, vet dock inte om de är värda mina pengar eller inte, vart är mitt shoppingsug någonstans? usch. lite trött. får alla fall säga att jag var duktig idag då jag tog mig i kragen och gick och gymade på min sovmorgon. bra stina!

jag saknar dig mindre och mindre


inspo by shopalicious

bilder kommer här i från.

underbara syster

jobbiga känslan av att nu åker min syster iväg. 6 månader till asien. gårdagen var mindre rolig när mitt sista farväl till henne skulle ske. tårar, kramar och saknad. även fast jag är ledsen att hon åker så hoppas jag att min glädje får en underbar resa och att jag i slutet av december får åka ner till thailand och hälsa på. jag älskar min syster och önskar henne och anton en trevlig resa.
läs hennes reseblogg här.

second hand klädesplagg två

grå tröja 45:-
nu tackar jag för mig denna fredag och säger skåleh thh

second hand klädesplagg ett

tog mig en liten tripp igår efter att jag skrev kontrakt till det nya jobbet, begav mig till second hand. hittade denna sköna stickade för 45:- TAGET! hittade också två andra tröjor som kommer att bäras. ibland har man tur.

tror-jag-blir-frisk-mål

det ena efter det andra, vaknade hemma hos älskling, ensam i huset med en migrän som skrek i huvudet. somna om, vakna, somna om vakna, gick till skolan, redovisning, hem somna om och göra mig en tror-jag-blir-frisk-vitaminer-bricka. hoppas jag kryar på mig till helgens händelser och efterlängtat jobbande. kommit in i en period då jag tycker det är kul att gå till jobbet. det är bra. så kroppen, va frisk. punkt slut!

min helg är räddad

min kommande helg blev inte som planerad då jag egenltigen skulle bege mig till underbara strängnäs, ist, jobb. tur att man har vänner här. fredag utgång, men ett härligt gäng troll och lördag utgång med ett härligt gäng tjejer. älskar livet. ja det gör jag fan.

vitt med svart rosett

dagens klädsel.
har inte hunnit blogga då ett prov har varit i vägen för mig. nu är det skrivet och det fick inte som jag ville. orken när man pluggat i 5 dagar och ändå inyte lyckas. ikväll är det första riktiga ensamtid med mig själv dag. ska ta vara på den känner jag. puss

RSS 2.0