ett leende för dig


har vart i skolan en kort tid denna måndag eftersom jag slutade 11.30. fick tid att plugga klart vissa saker som ska vara inlämnat vilket känns skönt. snart ska jag iväg till evelina den fina och hjälpa henne med lite saker och ting. sen blir det lite hockey tittande mot kvällningen, eftersom min kärlek blivigt sjuk. hoppas att han kryar på sig så man får pussa på honom. oj va jag är kär. härlig känsla!

mitt hjärta stannar här


sådär trevlig och mysig helg har jag haft. med lite festligheter samt en lördag med torstensson och syster och en mysig natt med kärleken min. nu ska jag städa upp de sista efter fredagen.

slitsam dag


efter gårdagens nästan jobbiga festligheter så har jag nu kommit hem från jobbet och kvar väntas städningen. måste dock tacka jess och sofia som städa undan mycket. tack!
ikväll väntas en hemmakväll med min mamma hoppas jag, vilket ska bli otroligt skönt. både efter sen läggdags inatt och tidig uppstigning. samt en värmande hand från mammsen.
nu ska jag ta tag i städningen...

huvudstaden


igår var vi i klassen i huvudstaden och gick på teater. själv kankse man hamnar i tv4 efter att pia johansson skämtade sönder med mig(hon tanten i parlamentet)
idag så ska jag förbereda lägenheten för kvällens festligheter!

en halva av mig


lite nytt


lite fult ihopklippt. men orkar inte lägga ner tid på något som jag inte kan haha. var i västerås idag. tyvärr ensam ett tag eftersom rebecca blev sjuk. träffade lisa en stund och åkte med henne hem. skönt att ha paketet inhanldat till sebastians födelsedag samt lite smått till en själv. en väska från h&m, samt skärpet och en ring från gina. i like

kostym-byxa


mina rätt så nya kostymbyxor från jc 199.- REA! älskar dem och tycker de är så fina.
idag har jag kollat på lite dansande på joar. fin show. sen fikat och hjälpt mamma. snart ska jag mysa med min pöjk. i morgon ska jag köpa en lite present i västerås med rebecca eftersom pöjken fyller 20 på tisdag. shit 20. vilket beryder att jag själv börjar komma upp i åren.

sämst

jag är nu dålig som fan på att blogga. men jag har inte så mycket att skriva och bilder hinner jag aldrig ta eftersom mörkret faller så snabbt. min kväll kommer att spänderas hemma hos min syster på mat och sen mysa med emilia med filmmys. underbart!

gillar inte att vara besviken på någon
speciellt inte den som äger ens hjärta

jag väntar på dig


underbara sommar. kom till mig nu.
blev en fika med tjejerna på wickmans idag. väldigt trevligt. sen in på resebyrån för att betala en del av resan som sker i sommar. så ja. kanske därför jag har en sån längtan. samt, värmen och ljusa kvällar. nu blir det en dusch sen mys med någon speciell.

du har ett hjärta av guld


han har allt
han har det


jag går bredvid men halkar efter


seg på att blogga. men försöker. i morgon ska de åkas skidor. ska bli lite kul. min kropp skriker annars efter sömn efter ett pass på gymmet. ska bli skönt med lite sömn eftersom kl står på halv sju i morgon. fy satan va tidigt

sliten

så sliten efter två dagar med fysisk aktivitet. sprungit torsdag och fredag. samt haft idrott och hjälpt mamma med att flytta hennes grejer till hennes nya lägenhet = springa i trappan till tredje våningen = mjölksyra. har precis kommit hem från jobbet och idag skulle jag nog egentligen sova och vila kroppen men är sugen på lite rajtan tajtan. så vi får se!

ta i lite nu då


nu är de dags då. att ''ta tummen ur röven'' som mamma brukar säga och göra något. nu ska joggingskorna på och de är dags för lite konditionsträning(hemma träning) när ja kommer hem ska jag trycka i mig kladdkaka hehe

thats me


lille jag lille jag lille jag. fikat med rebecca samt åter igen besökt resebyrån för lite förändring. så nice! ska äta snart, samt inreda får lägenhet på eriksgatan och sen hem till bästa mammsen för att mysa.

lite prickar sådär


nu är det klart med resan, haft mysmöte med 8 kackelhönor. men mycket kärlek till dem. så nu, verkligen klart. när fisen kommer hem från thailand så är de dags för bokning. eller vi har redan blockat hotell som de heter (förbokat). så var det skola idag. dötrött. prov. sämst. skoltrött. bra år.

underbara snygga nyhter


finns jag ens för dig

känslan som åter igen tränger sig in i kroppen
plågar mina känslor
osäkerhet
rädsla
inte ens något visar du
vad betyder jag


jag står inte ut med känslan


står inte ut med känslan
känslan av att man inte räcker till och när man väl försöker
orkar inte känna pressen
orkar inte känna att jag ska få allt på mig
jag som alltid har ställt upp

lägger av


kanske dags att kasta handskarna och lägga av. ibland blir de inte som man vill. och har en position som man aldrig velat ha, men gjort det för laget (snackar fotboll)
nu är de bara 2 lediga dagar kvar innan skolan. ångest.

jag vill vara där i natten


jag drömmer dig hit


taggad tjej. som fan. älskar denna dag. vart på resebyrån, resa, ayia napa 15-22 juli v 29. tack tack tack. fy vad kul de ska bli. emilia och jag sat verkligen med två stora leenden när hon skrev ut papper, berätta priser osv. min sommar, hjärta på den
på tal om ingenting. din blomma bea bakom mitt huvud. den mår inte så bra längre hehe

saknar min min


i morgon bär det av till wickmans med carro, linn och nyhemkommna emilia. sen så blir det att titta in på resebyrån för att kolla priser för vår resa i sommar. vi är väl ca 10 tjejer. oj va det kommer bi kul. galet, längtar

underbara och älskad av mig


de är så man inte vet vad man ska ta sig till när ens egen storlek finns på nelly.com. alla skorna är så underbart snygga. vill bara köpa alla. det kryper mer i fingrarna när man vet att man har råd. men nej. det räcker med skor...för tillfället

feathers


bilder tagen från
älskar fjädrar, de är så underbart fint. hitta fina halsband från denna okända sida, men frågan är, vart hittar man dessa i butiker? tycker att alla köper på sig hela tiden men jag kan aldrig hitta det...ledsen tjej.


närbild


då har man varit duktig och städat lägenheten på eriksgatan. önskar att jag skulle kunna köpa den och flytta in där själv. stod och drömde hur jag skulle placera möbler, tavlor osv. sen kommer tanken. kommer aldrig klara av att bo ensam. skulle känna mig så, ensam.
håller på att skriva cv till nytt jobb, eller ska behålla de andra så klart. men vill se om jag har chansen. vill ha lite fart och fläkt. så håller tummarna.

från en hemsida

jag blir så arg på facebook. hur den sidan ska styra ens liv. hur den varje dag ska påverka oss. alla är beroende. jag är beroende. men det som jag mest inte gillar är hur den kan styra hur människor känslor för varandra. var som en fråga som än ställde. du är singel på facebook. då är du singel i verkligheten. är det så? att den sidan besämmer vad hjärtat egentligen bestämmer. jag är inte singel. de står de där, där ja. men inte skrivt i mitt hjärta. det är inte facebook som äger mitt hjärta. de är han, han. folk borde förstå att man kan vara tillsammans utan att ha ett förhållande där.

jag har inte glömt


skor-skoagust (enköping)
en utav mina underbara julklappar som jag fick. vita converse. de ska verkligen slitas mycket i sommar. funderar också på att köpa ett par låga röda. låga converse är så jä*la snyggt.
dags å äta rehab mat för magen. jävla cp mage..

bara vara utan att förklara


skor-skopunkten knästrumpor-okänt tunika-jc halsduk-vero moda
knästrumpisar, äntligen kan jag använda dom efter att ha egat i garderoben i några månader för att h&m inte ville ha in strumpbyxor,men nu så. tycker det är hur fint som helst. enkelt stilrent.
ikväll ska vi fira hanna som fyller 20 barre. superkul, saknat flickan som fan eftersom hon då och då jobbar i norge.

RSS 2.0