blogg tips


stor favoritblogg för tillfället, hett tips!

aiya napa del 2


best friends


jobbat klart för dagen och ska kila iväg till torget nu och delta lite i det jippo som försegår. där väntar rebecca och evelina för lite mat och skvaller. hoppas ni alla får en fin onsdagskväll.

in med nytt, men spara de gamla


köpte mig här om dagen ett par nya vita converse. man kan se att det behövdes. vill mest bara tipsa om att ni ska spara era gamla skor och använda det som festdojjor, eftersom du kanske vill behålla din vithet på de nya. bara ett litet tips från min sida.

aiya napa del 1


11 månader


en present jag gav till min älskling. en tavla till honom, samt en till mig för att minnas hur stark vår kärlek är. tänkte som ett tips till ni andra som har svårt att komma på ideer vad ni ska ge. detta uppskattas verkligen.

borta bra, men hemma bäst


då är jag hemma, eller kom hem i fredags men har inte orkat ta mig tid att blogga. resan var bra. det räcker att säga så enligt mig. bilder kommer från veckan.
idag kommer min älskling hem från sin resa, ska mysa med honom hela veckan och nästa också för då drar i iväg på lite kälrkssemester. jag älskar min pojkvän.

nytt skärp


köpte detta på second hand för 50:- gillas!!

drömfångare


nu befinner jag mig i ayia napa men tänkte bjuda på vad jag köpte i veckan. denna drömfångare på second hand för 45 kr. går både att använda till armband och halsband. tycker mycket om det och var värt varenda krona.

solhatt


solhatt - lindex
köpte mig en solhatt idag, vilket passar perffa till min solsemester som startar i morgon. eller kan man kalla det solsemester? hehe!
bloggen kommer att uppdateras ett antal gånger när jag är borta så håll utkik! ha så kul i rengniga sverige suckers!!

ingen kan älska som vi


när du väl hittar den, den personen som gör en hel, det är då du förstår. det är då du förstår hur stor påverkan han kommer att ha i ditt liv. hur stor plats han har i ditt hjärta. han är din lycka. han kan läsa dig, finns ingen idé att försöka ljuga. han vet sanningen. han tar hand om dig, han värmer dig, han kysser dina läppar varsamt och han förstår dig på ett sätt som ingen annan gör. han är din kärlek, han är den som säger att han älskar dig, han är din framtid, du är min framtid, du älskling, bara du.

minnesvärda kvällar


3 första bilderna är från lördagen och sista från söndagens festande.
jag har haft två fartfyllda dagar. älskar sommar och lov. igår var vi hemma hos pontus. välrigt trevligt. tack igen pw. dock lite småmört att gå till jobbet och lämna sin älskling, men plikten kallar. på tal om jobb, sålde ne ring för 32.000 kr idag. den du. ikväll väntas mys med tjejerna i kloster. som sagt, älskar sommar.

balkongkrök


blev inge kloster igår utan vi blev sittandes hos mig, vilket blev mycket trevligt(bilder kommer)
snart ska jag hem till mina underbara farmor och farfar för lite fika. sen väntas det mys med min älskling som jag verkligen saknat. en underbar dag verkar jag få. man tackar!

sommarkväll i parken


min lördag kommer att bli supermysig. filt, underbara människor, grilla och umgås. något jag längtat efter under denna vecka då alla mina närmaste vart bortresta. snart dags för lite fix och trix innan kvällen slår till.
och på tal om ingenting, jag älskar min pojkvän.

second hand


det blev som sagt inte bara shorts, utan jag hittade denna stickade skönhet. vilket har gillats av många som jag stött på. när man säger 40 kr tappar alla hakan. kul att man lyckades.
blev ett besök hos syrran ute på landet. nu blir det snart säng eftersom de väntas jobb om några timmar. dags att krypa under täcket och tacka denna dagen med ett god natt.

fransar


något jag ska försöka tillverka innan min resa. en frans magtröja. ett måste!

work 11-18


då är det dags att smita iväg till jobbet, 11-18. börjar egentligen jobba nästa vecka men har fått lite extratider vilket är toppen nu när aiya napa resan närmar sig med stormsteg. fucking 1 vecka.
annars har jag fått en kamera, känns lite skönare, blir också bättre bilder och enklare att ta. så nu ska det fotas på tillställningar så ni kan få se mitt liv lite. pöss

gubbskor


tänkte börja ta tag i mitt bloggande nu. var på second hand. hittade dessa gubbskor som de brukar kallas för, 40 kr. sen blev jag lyckligaste tjejen i världen då jag hittade två par byxor som jag klippte till shorts, b.la. dessa, underbra för 45 kr. typ snyggast i min garderob då de har en hög midja. skärpet kommer också där ifrån för 15 kr. h5

RSS 2.0