linne


randigt linne: åhlens 129:-
vitt linne: åhlens rea 99:-

220610

sämst på att blogga men jag jobbar och sliter så jag hinner knappt. i morgn åker jag iväg till göteborg och kommer hem söndag och efter de jobba. så nu ska jag börja packa och prova kläder som jag ska ha på mig.
ha en trevlig midsommar alla!


new


grönt linne: gina tricot 129:-
linne: h&m 79:-

skjorta: gina tricot 149:-
sjal: h&m 79:-


gröna shorts: gina tricot 149:-
svarta shorts: gina tricot 149:-
jeans shorts: gina tricot 300:-
skärp: new yoker 49:-

yesterday


190610

Pengar i fickan!!!!
Jo de kan man säga, fick min lön idag. Innan var jag orolig att jag skule bli pank men sen när man äger mer än förväntat blir man ju överlycklig.
Jo man kan säga att dan kan bara bli bättre, nu kommer snart några flickor till mig sen blir de av till beafis på grillkväll!
Nu blire fix

180610

mardröm..jo de kan man säga att jag hade inatt, vaknade av att jag drömt att de var krig och hela mitt nordia fotbollslag blev ihjälskjutna. jag själv skulle typ leka rambo och rädda alla, nej fy fan! otäcka bilder och jag är glad att alla lever. de var bara en dröm!

idag skulle jag jobbat men med pappas kommentar:
-  jag ville inte väcka dig, du sov så gott!
fick jag stanna hemma haha, för jag orkar inte gå till hans jobb heller.
dagen ser ut såhär:
västerås med finis becca
älskling kommer och vi ska mysa eftersom de är ett två tre månader idag


they inspire me


inspiration: angelica blick

inspiration: victoria törnegren

inspiration: frida grahn

inspiration: sofia öberg

inspiration: linda svensson

green/basic


de sticker i fingrarna

Jag är så otroligt shoppingsugen, jag vill gå i affärerna och titta och prova allt de nya som man inte sätt. KOmma hem med kassarna och känna sig riktigt NÖJD!
Jag känner mig inte nöjd nu, känns som om jag hämtat mina kläder från en sophink.
Jag behöver ett uppryck i min garderob. NU!!
Vill åka till västerås på tisdag, men alla andra jobbar, men annars så får jag åka ensam.


170610

Nu har jag precis vaknat och jag ser att de är strolande solsken utanför, kman blir lite sur att man först sovit bort hela morgonen och sen när man väl har kommit hem ska man jobba. Hoppas på fint väder nästa vecka när jag och min kärlek åker ner till Göteborg ons-sön. Nu ska jag göra ordning mig för att åka hem!


160610

Sitter hemma hos älskling, han läste precis ett medelande från sin mormor, fick ett stort leende när hon hade skrivit:
Hälsa Stina, en underbart söt tjej. Ta väl om henne, sådana växer inte på träd.
Gulligt sagt tycker jag!

Vet att jag vart dålig att skriva. Har jobbat och vart med vänner och älskling. Ingen tid för bloggande, men jag försöker mitt bästa.
Ska jobba i morgon när jag kommer hem vid 13, sen på kvällen kanske kanske de blir kvällsmat med mina fina två finisar, vi får se vad som bjuds.

new


randigt linne: h&m 49:-
sjal: h&m 50:-
stickat linne: gina tricot 149:-

140610

Känner att jag tappat glöden på att blogga. Måste snart rycka upp mig lite, men vet inte riktigt vad man ska skriva om, eller om de jag nu skriver om är roligt..

Nu väntar jag på att Marcus ska komma och hämta mig så jag kan åka hem till Enköping. Där väntar efterlängtade Olsson på mig och vi ska leka lite. Ikväll får vi se vad som händer. Om jag ska hem till mamma eller sova hos pappa. Bea snacka om fest någon stans så vi får se.

Om de annars blir säng tidigt ska jag försöka ta mig upp till pappsens jobb och få ihop lite stålar, vilket behövs. Någon hundring här och där skadar inte!

necklaces


110610-skolavslutning

Oj vilken skolavslutning. Min natt har värt helt värdelös. Vaknade med att jag pratade med mig själv och sa att de personerna i mitt rum skulle sluta hänga massa studentpresenter runt min hals och inte ta marcus presenter (hade feber/yrsel) min hals gjorde så ont så jag börja grina och la mig hos pappa. där också de 50 människorna följde med mig in. Helt psykad natt och jag mår sämt idag. Med 4 timmars sömn.

Nu är jag uppe på mina svaga ben och har precis duschat. Ska gå på skolavslutning med trötta ögon. Kläderna blir varma för att jag inte ska frysa och inte alls skolavslutningskläder. Så ös regnar de ute. Älskar svenskt väder..
Älskar min dag överhuvudtaget-.-

grattis till studenten älskling


jag är så stolt över dig att du klarade det. ingen är som du och du äger verkligen mitt hjärta älskling. grattis till studenten. jag älskar dig

gotland nästa?

Har precis vart hos rozi för att planera sommaren med min tjejer. Vi har siktat in oss på gotland v 29. Stuga mys och kärlek från dom kan inte bli bättre, om detta blir av så FAN VA JAG LÄNGTAR!!


scorett.com




080610

värdelös fucking dag i skolan, varför ska man ens gå dit när man har INGENTING att göra? hatar lärarna just nu och speciellt min spanskalärare som tvingar mig att gå på vår ENDA lektion i morgon en 55 mins lektion...men gud..

har tänkt att sen åka till västerås för att fixa lite presenter i morgon och samtidigt umgås lite min bästaste bästa vän. Får se hur sjungandet går, jag kan ju inte ens sjunga ensam hemma för rösten håller inte så förmodligen går de kasst och får lov att ställa in de...tråk

pank

jag e verkligen pank och kommer vara det i 10 dagar, i 10 fucking dagar kommer jag inte ha en enda krona att leva på. det är ju underbart...

run away


run away är fan den bästa låten just nu

halsband


när farmor ej vill ha sina halsband längre så kan jag gärna ta dom. jag tycker så mycket om de svarta. tack farmor!

fashionagainstaids.com


070610

Jag blir fasiken aldrig frisk, pappa säger '' tror du är allergisk mot marcus ''
de roliga är att jag alltid blir sjuk när han vart hos mig. Nu sitter jag hemma och är förkyld, halsont och en mör och tung kropp. Jävla piss. Hoppas jag blir frisk till helgen, fast då ska jag se han igen så blir väl sjuk igen haha

Annars idag ska martin komma hem till mig och vi ska öva på lite låtar som jag ska sjunga på bergvretens 94 ors avslutningsbal eller vad man kallar de, få se om de ens kommer att gå, p.g.a halsen då.

modekungen.se


060610

Dagen har gått relativt snabbt med bland annat glass i hamnen för att hälsa på bea som jobbar i glassboden. Lite sällskap där av Rebecca och älsklis. Sen åkte jag ut till farmor och farfar på lite fika.

När jag kom hem deckade jag i sängen, fått något slags av solsting så min kropp är helt off, mår illa och huvudvärk. Hoppas på tillfriskning tills i morgon!
min negerkompis rebecca och hennes vän, snögubben!


050610

Full fart har de varit hela dagen. Jobbat och slitit samt haft lagträff med mina underbara nordia tjejer. Snacket går om att vi ska försöka ta ihop vårt gamla lag vilket uppskattas från min sida! Där blev de lite grillning skratt och fotboll.

När jag kom hem så hade jag ems och rebecca hemma hos mig, vi gick till syster där krillow och fillippe var. Lite trevligt snack och nu ska jag snart gå och lägga mig med min lilla älskling. Sov sött!

Grattis marcus pettersson på din födelsedag <3

grattis till studenten


030610

Har nog aldrig kännt mig så här svag i hela mitt liv.
Känns som om min kropp bara faller isär.
Jag har inte, skulle aldrig, kan aldrig

new phone


att få en ny telefon är kul, men att försöka få den att fungera är mindre kul
att vara en flicka som inte har intresse för teknik är ännu värre och att inte ens få upp skalet på mobilen är fan värst.
dom som läser min blogg och har mitt nr, får väldigt gärna skriva sitt för- efternamn och sicka sitt nr, för jag vet inte hur man sparar gamla nr över på sim-kortet...

010610 - min födelsedag


För de är ingen vanlig dag för de är den här skitens födelsedag!
17 år, jag har bara ett år kvar..

RSS 2.0