dagens kläder


jävla trött på min sjukdom nu och medicinen jag äter. gör mig så jävla trött på morgonen/dagen så jag nästan somnar på lektionena. vilket jag redan har gjort en gång...
ska också hålla i pengarna denna månad så något nytt lär ni inte få se. inga höstnyheter alls. tänkte ta mig en tripp till västerås/stockolm i början av oktober. se om mina fingrar kan hålla sig från affärerna. tips, ha lite pengar på kontot=sätt in allt på spar så du är utan pengar i butiken.

sönderslitna jeans


bilder: victoria & my
tycker det är ubersnyggt med jeans som är sönder. eftersom jag redan ska skaffa mig nya svarta jeans tror jag att mina gamla byxor kommer att få sig en liten dejt med saxen. tycker det är en fin detalj som specillt kommer vara snyggt till mina boots.

basic inspo.


ett år älskling


25.08.10 - bästa dagen i mitt liv
jag älskar dig

...japp


så jävla nice


natta, jessica och sofia från helgens festande
det går alltid åt helvete med bloggen när tråkhöst och tråkskola börjar. samt att jag börjar bli sjuk igen. och att jag inte fått in mina skattepengar?!?! hallå, kan pengarna komma in eller, va fan ska man göra om man inte får in pengarna? vem ska man vända sig till...
på tal pengar hade jag en rolig helg (pank) i strängnäs. dans, skatt och nära och kära. känner att jag är mörast i kroppen. tur att älskling är hos mig så jag får njuta lite av de bästa i livet.


gamla bilder


har dålig fantasi och inngen ork att fota nya bilder. får bli en bakåtblick på mina senaste.


kollage


kollage - sofia öberg
tog detta från sofia då de verkligen inspererade mig. tänker mig i höst, med skinnjacka. ursnyggt. ska försöka hitta nya byxor, jeans. tänker mig nya cheap monday av något slag. två par, snygga.

my makeup


1. Bronzing Powder, by H&m.
Pudrar på mig det så det täcker hela ansiktet så man får en sommarbrun färg. Drar samt ner det på halsen och axlarna för att få en jämn och fin färg och ingen ful rand.
2. Compact Powder nr 14 country beige, by H&m.
För att få en fin och jämn färg, samt inte för stark av Bronzing Powder drar jag lite ljudare puder i ansiktet.
3. Bluscher,nr 18 sweet rose, by H&m.
För att visa kindbenen lite extra, använder jag en salare puderborste och pudrar på käkbenet.
4. Maxfactor Mascara, masterpiece max & waterproof.
Först böjer jag fransarna. Börjar längst in och förflyttar mig uppåt för att få en fin böj och inte bara en 90 graders vinkel, vilket är viktigt. För får du en sån vinkel är det väldigt fult från sidan. Jag anväder två olika mascaror, dock ej samtidigt. Masterpiece Waterproof använder jag när det är mera fest, så det inte ska kladda. Det gör att fransarna står i sin position hela kvällen. Masterpiece max använder jag mer vid vardaliga tillfällen. 

Dessa 4 steg gör att jag får en vardaglig makeup. Ett tips för er som sagt att jag ska visa vilka produkter jag använder.

(tycker om den första bilden då man ser min kamera i pudret haha)

lite gubbigt


sitter och lyssnar på mtv, jävla bra låtar de spelar, precis de som man vill lyssna på. brukar inte sitta och lyssna på det programmet, men min spotefy är tom på låtar då jag vägrar lägga en krona på premium för jag hellre lägger de på annat. snål, kanske..

låt den inte ligga och skräpa


satte på mig min lilla kjol från jc här om dagen. första gången jag kände mig fin i en kjol. den har mest legat och samlat damm under alla andra kläder, men nu kom den till användning.

my grandmother necklace


halsband - min farmor

I feel so close to you right now


snodde övertexten från kusinen eftersom jag skickade låten till henne som egentligen evelina visade mig. hehe. hade inget att skriva och har inget att skriva nu heller så hej!

my new black hat


hatt - lindex
köpte mig en hatt, tyckte jag sår rätt okej ut i den och den kommer nog att vara fin till hösten. hoppas på att jag vågar att använda den b

the black dress


klänning - jc
den här köpte jag för någon månad sen men har nog inte haft orken att visa upp den. det ser ut som om jag har klipp mig kort på sista bilden haha. 
har tagit mig en tripp på stan för att hitta preseter till både natalie som fyller 18 år idag och till min kusin som ska firas i morgon. kalas på kalas. snart ska ja ta mig en bit av min paj jag bakade igår. smarrigt!

dessa skor var gjorda för mig



varför inte liksom?


varför inte köra på den stilrena stilen, eller varför inte köra på den varje dag. typ såhär jag ser ut hela tiden haha, vitt svart, svart vitt...
min garderob suger för tillfället, eller så är det jag som inte gillar starka färger bara, men svart och vitt kanske finkar ändå. jag gillart!

nykomlingar


skor - din sko
då har man kommit hem från västkusten. haft en otroligt bra vecka med min kärlek. igår kväll bjöds det också på lite krök, men dock med en nykter stina eftersom jobber väntade på lördag morgon.
nu sitter jag här och ska snart iväg till kärleken åter igen för att se harry potter, vilket är ett måste då bio väntas i morgon på sista filmen. ser fram emot det. sägs att den ska vara grym, även fast jag inte är ett harry potter fan och inte ens fattar filmernas handling, men fuck that!

RSS 2.0