leo


nya shorts - hm (barnavdelningen) leopardsjal - hm (billig som fan)


love


din varma famn som omfamnar min kropp. orden som berättar att jag är din.
mjuka läppar mot min hals.
hjärtslagen. andetagen. värmen. kärleken.
du, du bara du
du, du bara din


dagen efter


då är det söndag, trött söndag. gårdagen var underbart rolig, skratt, dans och mycket kärlek från olika håll och kanter. har precis kommit hem från att tjockat mig på donken med sebastian och hans vänner samt bästa sofia.
de väntas fika hos mammse och sen träning. i morgon är de tråkskola. kill me

vi höjer glasen


nu bjuds de på rajtantajtan som bara den. lokal, mat, dans och underbara människor. mitt lov akn inte avslutas på ett bättre sätt. hurra för evelina, fina du!

t-shirten


ny mörkgrå t-shirt från hm.
fredag och sista dagen på lovet innan helgen. känns sådär eftersom jag inte direkt njutit av det utan mest sprungit runt. i morgon är det festligheter som står på spel, verkligen festligheter. ska bli grymt kul!!
sen har sebastian och jag vart tsm i ett halvår idag, han är bäst!

avklippt


då har jag klippt håret, eller man kan ju nästan tro att håret är avklippt på bilden. solen lyser så starkt att de ser ut som om håret är kort. luring där.
blir inte så mycket fokus på bloggen denna vecka då jag är sjuk samtidigt som jag måste gå till skolan för att göra de viktigaste eftersom de är mycket prov/redovisningar. hade dock en mysig gårdag med min söte pojk med lite god mat, tårta och musigt annat!

sjukling


eftersom helgen vart rätt fartfylld och samtidigt haft något virus i kroppen så blev det att stanna hemma idag. vilket ej är så bra eftersom de är mycket i skolan. hoppas att jag klarar av morgondagen då förmodligen två prov står på schemat. ikväll tror jag att sebastian och jag ska äta lite mat. de är ju trots allt alla hjärtans dag, som jag tycker är väldigt överskattat. men men, lite mat får man väl i sig i magen. bästa är ju ändå människans närhet och den ska jag få känna nu eftersom han ligger och sover i min säng

gårdagen


lite festligheter, dock slutade lite tråkigt för själva festen men inna var det super. drog vidare efter till coffe, vilket inte lockade så mycket efter tråkigheterna på andra festen så vi begav oss hem. fick lite sällskap i sängen med kärleken min. underbart!

ramones


då var man hemma efter att besök hos farmor och farfar. känns som jag har farfar med mig hem(luktar rakvatten om kinden). fick inte hem mitt paket idag som jag hade beställt så blev lite besvikennär jag öppnade brevlådan.
ikväll ska jag hem till fina evelina på lite god god mat sen vidare på festligheter. ser ut att bli en trevlig fredag med glada miner.

zebra


torsdagen klar, sitter med lite ont i halsen och hoppas inte på att jag håller på att bli sjuk. ska ta mig en varm dusch och sen mysa i soffan med en kopp te.
i morgon blir det middag hos evelina sen vidare på 18 års fest.

addetails.se


sofia öberg och jessica jaks nya uf-företag. addetails.se! supersnygga smycken för rätt så billigt pris eftersom frakt ej behöver betalas. riktigt stolt är jag över dem och deras jobb. gå in och kolla på hemsidan och beställ!

mörkblått


dock inte mina shorts utan linns, men har man glömt något så får man skylla sig själv. har vart ledig idag. skönt. pluggat lite smått samt kollat på en film som fick mig att gråta lite. ikväll väntas fysträning vilket ska bli skönt.
väntar på ett paket med lite smycken jag beställt. tänk att de ska ta sån tid när man väntar på något. hoppas de kommer i brevlådan i morgon.

hängslen


mina små gamla hängslen som kom till användning. tycker det är lite gulligt sådär. sen som ni ser, älskar mina kostymisar. vill ha ett par beige också, men de får man köpa när man får (är jag själv som säger nej till shopping nu)

allt var en dröm


nu har jag lämnat skolbänken och har satt mig i soffan 8.45-17.30 duktig tjej. väntar på att pappa ska komma på vad vi ska äta. känner att kroppen har slut på energi och de knorrar för fullt i magen.
skönt med ledighet i morgon. ska sova ut som bara den. ser också ifram emot helgen med fina vänner och lite partyheter, samt jobb och match.


lite ihopplockat


klart godkända shorts från gina. önskar att jag ägde ett par av dessa två sköngheter. fint med pransparanta syrumpisar och ett par höga klackskor. snyggt snyggt

skinnbyxor


mina omsydda skinnbyxor som ligger och skräpar i garderoben. förstår inte varför jag inte använder dem men de är väl för jag inte blev så nöjd. nöjd blev jag där i mot när jag fick reda på att på onsdag är jag ledig. vilket är ju inte helt fel. annars flyter livet på. luktar som en bränd korv eftersom jag vart ute med 100p kursen och grillat mat. så nu blir de varm dusch.

fokus


en dag med fokus på fotbollen. vart nere i idrottshuset och kollat på esk när de lirat. båda lagen är nu i final vilket är superkul. ska se om jag hinner kolla på ena finalen innan min träning. efter träningen ska jag mysa med kärleken, vilket jag verklige saknat.

shorts galen


fy tycker de är så snyggt med shorts och blir helt galen när alla modebloggare tar nya bilder med nya shorts hit och dit. skinnshort så sjukt sexigt. är så irriterad att jag får några månader stod och prova ett par. tänkte. nja kanske inte. FAN!
något jag verkligen vill göra är som på bilden till vänster hitta second hand byxor, klippa, nitar, super!!

4 olika




ta vara på tiden som du får


känns som hela skolan stått still idag med sorg över den flickan som miste sitt liv här i stan. 15 år, för ung. tror alla fått en tankeställare idag. hur viktigt livet är. va fina stunder man kan få utav de. motgångar finns, men de gör att vi lär oss och bli starkare. usch.
annars så har dagen flytit på, är nu hemma och väntar på att mardrömsträningen ska vara över. men de är inte förns ikväll. blir lite matlagning/sovning med kärleken som äntligen blivigt frisk.
på tal om ingenting, har lovat mig själv att inte shoppa till mig själv på en månad.

jag som aldrig vet om något


åh. var hur trött som helst och hade kramper av mensvärken så skrev sms till min klasskompis att jag skulle bli lite sen. de visar sig att vi inte ens har lektion idag på morgonen. TACK FÖR ATT JAG FICK EN SOVMORGON!!! damp. Kul att vi också ska bada isvak idag, brrr askallt. Ser nog inte ut som på bilden idag med tanke på vilka trevligheter jag upplevt och kommer att uppleva. ha en trevlig dag mupps

RSS 2.0