pang i väggen

Haft en känsla länge med trötthet och utmattning. Insåg inte förns idag hur mycket jag egentligen jobbat denna månad när jag satte mig på sängkanten och störtgrina. Är jobbsliten in i småtårna. Irriterad över allt och vill inte mer än annat än sova. Hit ville jag inte nå precis. Satte mig och räknade timmarna min och är uppe i 240 för denna månad. Vilket är i snitt 8 timmar varje dag i april. Inte konstigt att kroppen lagt av. Längtar hem, mer än vad de två orden kan beskriva. Ett bättre schema ska verkligen finnas till hands när flytten tillbaka hit sker. Inget jag egentligen tänker på när jag är på jobbet att timmarna tickar iväg, men när jag kommer hem är det jag och sängen på en gång. Rör mig inte här i från. Men jag överlever. Snart hemma. Kämpa på..!

Pengar som försvinner i kläder

Dagarna går och jag är helt chockad över vad jag tjänat under det här sista två månaderna när jag inte alls har några stora utgifter. HELT CHOCKAD. Sparkont direkt och så jag också kan få en fin sommar. Hoppas på en utlandsresa med Sebastian om tiden finns till. Vilket jag verkligen hoppas. Annars så har jag också spenderat sjukt mycket pengar på kläder den här månaden. Tror jag kom upp till 5.500:- och allt skedde under 1,5 vecka. Men egentligen så bryr jag mig inte om det. För när jag väl handlar så älskar jag det och har inte gjort något annat heller under de här 8 månaderna. Sprider man ut dem så blir det väl 1000:- varje månad. Inte helt fel för en shopaholic tjej. Dags att bege sig till jobbet igen. Redan vart på ett morgonpass men ska till jobbet igen...sucks för jag somnade och är så där middagstrött. Puss

motivation skapar framgång

En del frånvarande, men mycket som händer här i Oslo på kort tid. Jag har gått och blivit Vs chef på just nu nordens andra största lekland (där jag redan jobbar) Tro det eller ej, men vilket betyder också att jag kommer att fortsätta att vara bosatt i Oslo. Dock inte under sommaren då min största chef, som kom med erbjudandet gett min en form av tjänstledigt, Känns också skönt att jag kan slappna av, jobba på lagerströms och samtidigt umgås med nära och kära. Detta är en otrolig möjlighet och framgång för en 19 årig tjej som mig. En som åkt på räkmacka hela sitt liv, står nu på egna ben med en STABIL inkomst. Vem kunde tro det..knappt jag själv.
Bara suga in allt, vara noga med kontrakt och ha ögonen på rätt riktning, framåt.
Gör jag detta bra har jag chansen att vara med i det nyöppnad leklandet som kommer att öppna i Stockholm inom sin tid. Kanske till och med ha en chefpost där, men då väntas krigande. Vilket jag är berädd att göra också. Har ju en liten dröm att få ett stabilt jobb som jag tycker om i Stockholm och sätta mina fötter i den staden. Planerna kan gå i uppfyllese, hoppas hoppas! 
...Och varför jag har en bild på ett par nya byxor är väl för att...jag har beroende men också shoppa loss för jag fick min nya ställning. Så det var jag värd, för hur mycket det blev är en annan fråga. Kram på er

dag 8 i april

Tiden går snabbt när man har en ''ledig'' dag. Det jobbsakerna som jag sysslat med hemma har bara vart intressanta. Skönt det är att jobba hemma. Ta sin tid och vips så har man 3,5 timmes arbete fixat och man får betalt på de. Riktigt nöjd. 
I morgon börjar veckans riktiga arbetsdagar, tis-sön. Ledig varje måndag vilket är skönt. Ska också flytta denna helg till Louise (dansken) som jag ska bo hos de sista 1,5 månad innan hemkomst. Känns som om man snart ska börja packa ihop denna lägenhet. Kommer bo i en resväska, men vad gör det när man ändå ska hem snart.


min sommarklänning

Ledig två dagar i rad nu vilket är hur bra som helst. Ska jobba lite här hemma via datorn men det är bara med saker som är intressant och roligt. Förtärde lite alkohol i går kväll, men känner inget sug på det alls. Blev två cider, ingen utgång och hemma kl 01.30. Vad har hänt med mig? blivit gammal eller bara allmänt riktigt tråkig. Det mesta beror  på att jag saknar mina vänner hemma och vet att jag skulle ha tusen gånger roligare med dem.  Får bara vänta ca 55 dagar till sen är jag på svensk mark. Puss

en ordentlig sovmorgon

 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Har en sån där dag då jag börjar kl 15-21. Bästa dagarna då jag hinner med att bara ta det lugnt och inte göra någonting på dagen. En sovmorgon till klockan 11 och sen en frukost på det. Låter som om denna veckan kommer bli några få timmar, men nej. Blir nog som vanligt upp mot 60 timmar. Men det är ju inte första gången så. Nu vill jag verkligen bara satsa på att jobba mycket och kunna få en bra och stadig ekonomi när jag kommer hem. Bara denna mars lönen som kommer får mig på bättre tankar. GOD GIRL!
 

några fina dagar

Hade några fina lediga dagar i Mollösund med familj och pojkvän. Allt var supert, men saknade en stor del av mitt liv, min pappa. Kändes lite jobbigt att krama alla men att han inte fanns på plats. Sebastian och jag har börjat räkna ner dagarna, eller mest han. Tror det är 56 dagar. Då får jag hålla om både han och min pappa alla dagar i veckan + min mamma. Familjen är en stor saknad. Man lär sig det här, jag är ingen ensamvarg utan jag trivs bäst med mina nära och kära. Men man måste ju ut i ''världen'' för att ta reda på sånt, annars får man inget veta.
Känns som jag gjort rätt beslut att åka hem. Nu när jag kom tillbaka till jobbet kände jag inte alls samma motovation som jag gjorde 4 dagar innan. Tappar motivationen lite hit och dit. Mest tankar på hemfärd och allting som sker. Börjar ändå bli lite rädd för framtiden. Känns som jag jag mest flytit med i strömmen här och bara levt på det jag har, det lilla. Lite rädd att möta det stora igen. Men hoppas den rädslan försvinner. Nu ska jag krypa ner i sängen och njuta av att min lön har ökat med 10 kr = 25 kr på två månader. Hurra! Puss

RSS 2.0