idag har jag..

..lärt mig att man ska bjuda dem som bjuder en tbx
..kommit på att jag önskar mig en kamera när jag fyller år
..sökt ett till jobb (donken) där jag faktiskt verkligen VILL jobba
..fått höra att han älskar mig 5 gånger
..umgåts med världens bästa olsson


old pants blir till old shorts


inte helt fel att klippa sönder att par gamla byxor från ca 2005 och göra om dom till ett par helt okej shorts. bra att städa ibland...dock borde jag plugga psykologi eftersom jag inte ens öppnat boken, men nej sitter fast vid facebook och diggar disney musik. kom igen nu stina. ta ut fingret i röven (som mamma säger) och börja anstränga dig lite. okej jag ska, bara ett litet tag till....och lite till

virkat


min nya skönhet från hm, liten sneak peak. gillar den skarpt och kommer vara syperfin till sommarens bruna kropp(dock blir jag inte brun) och med ett par låga jeansshorts.
har lovat mig själv att inte shoppa mera denna månad utan sätta in 1100 på mitt spar och låta plånboken vara.
ett annan rolig sak som hänt är att jag nu fått min efterlängtade lokal till mig 18 års fest, SUPER glad tjej. 3 juni. bokat!!!

min nya svarta skönhet


väska - lindex
kan bara säga att morgondagen blir en bra dag. tack och hej

de som får än att leva

det är ni, ni som får mig att leva. som får mig att orka varje dag. er kärlek som värmer min kropp när det är kallt. vad skulle jag göra utan er, utan er, er mina underbara vänner och ni vet vilka ni är. ni har gjort allt för mig och stått vid min sida varje gång något har inträffat som har skadat mitt hjärta. jag har egntligen aldrig tackat er, tackat er för allt ni ger mig, all kärlek som ni fyller mitt hjärta med, alla skratt, all glädje och sorg jag delar med er. alla de underbara helger som jag får tillbringa med er, alla tokiga danser, tokiga ordspråk, allt vi gör är tokigheter. ni är obeskrivliga och jag älskar er så oerhört mycket så jag tackar er idag, tackar er för att ni är ni och inga andra och ni är min värld. ni är allt!
ni är allt, ni är min värld

stolt


nu sitter jag här och har kommit från gymet. känner mig stolt eftersom jag haft tränings trötthet i kroppen från gårdagens fotbollsträning. så nu sitter jag här, kroppen skriker efter vila.
denna veckan är en superbra vecka. har ingenting att göra i skolan så ska passa på att träffa mina vänner, vlket jag längtat efter. mysiga fikastunder.

black and white


gånger 4


nu ska jag hem till linn för lite filmmys, sen får vi se om jag drar vidare sen på lite festligheter eller om jag stannar med mian fina tjejer. vi ska äta tacos och jag är superglad för den här dagen kan inte bli bättre.
180411 kom till mig

180411


springer runt som en galen lite tjej i lägnheten. för två år sen fick jag en födelsedagspresent av min pappa att vi skulle gå på moto boy. idag, idag bokade vi biljetter till konsert i stockholm den 18 april. längtar.

låt skriven av moto boy-beat heart

jeansjacka till jeansväst?


jeansvästen, hur snyggt som helst och funderar på att klippa sönder min jeansjacka eftersom de inte riktigt är min stil. dock tycker jag jeansväst är URSNYGGT och kan ju pynta den med lite nitar eller spets så den sticker ut lite. får se om jag vågar och lyckas. om jag klipper sönder jackan ska jag så klart visa upp de på bloggen. frågan är om de är en bra idé...

nya pjucks


tygskor - skopunkten (ett riktigt billigt kap)
älskar mina nya små röda tygskor. passar till min bondskjorta som jag nästan aldrig använder. men idag kom den på. snart ska jag sätta mig och plugga svenska så jag sedan kan få mysa de sista timmarna på dygnet med min älskling.
var på jobbet idag, kul att vi fått inbrott och kul att jag ska jobba på lördag. är fan rädd. mycket som blev förstört och taget. jävla idioter, hoppas de kommer med på efterlyst, vi har er på band era bajskorvar!

en bra dag


det kan man nog säga att de var, klarade matte B provet, samt Biologoprovet och nu är jag en stolt tjej. ska firas med lite svenska plugg. kul. nej men ska faktiskt träffa efterlängtade emilius på wickman. sen hem till mamma för att få mysa med henne vilket jag inte gjort på väldigt länge! PEACE

svårt att inse sanningen


vill inte inse det jag egentligen redan vet. vill inte veta av de jag så många gånger fått höra.
jag måste sluta försvara och börja förstå vad jag egentligen utsätts för.
jag måste få mig själv att förstå att blir de inte bättre, kanske jag måste låta de gå.

jag finns för dig


gårdagen var underbar. slutade jobbet och direkt när jag kom hem så fick jag en drink i handen av bästa jennfer. den personen finns de bara kärlek. sen när vi haft lite fix så kom resten av alla tjejer. det bjöds på mat och skratt. sen vidare till jesper på andra festligheter. jag har i alla fall lärt mig att man inte ska börja dricka tidigt, fan va trött man blir. tur att jag fick mysa ner mig sen med älskling.
ikväll blir de träning och mera älskling. wiie!!

överraska mig


till slut när känslorna spricker. när man inte längre orkar vara den som alla tror att man är. muren som man har försvinner och salta tårar nuddar kuddens tyg. när man inte längre orkar vara snäll, rar och underbar, är de då som man ska förstå att något är fel. är de då man ska börja tänka om. eller var det någon timme innan som man redan visste att gör jag så här blir de fel.
gör något. överraska mig, visa att ditt hjärta vill tillhöra hör mig. ditt hjärta som jag vill lägga nära mitt.
överraska mig

tre sådär


blir inget direkt bra bloggande nu eftersom jag ligger hemma med superförkylning och förmodligen feber. som tur har jag haft en tofflande pojkvän hos mig som har gett mig kärlek och lita annat som man bett om.
blir till att ta det lungt idag och bara försöka bli frisk. ber till han där uppe lite

5 små saker

- jag kollar på matprogram för jag själv inte kan laga så värst avancerad mat. så jag kollar för att trösta mig själv. favoritprogram halv åtta hos mig.
- ingen får hålla mig runt handlederna för utom min pappa, mamma, systrar och pojkvän. beror på att folk tog i mina handleder som liten och sa ''gud va smal du är''. därför har jag fobi för det än idag.
- jag sover fortfarande med  gossedjur, vilket jag gjort i snart 18 år.
- jag älskar att äta fil. äter ca 3 tallrikar om dagen, frukost, mellis och kvällsmål. ca 1 liter om dagen.
- jag har fyttat åtta gånger i mitt liv, vilket betyder att jag bott i ett hus ca 2 år och 2 månader sen flyttat igen.

prosit


sitter med en gigantisk förkylning som jag förmodligen fått från helgens festligheter. helt galet kul, bästa kvällen på länge. har gymat idag och känner att kroppen är helt slut. jävla svag man är. vill krypa ner under filten och mysa men dock finns det ett biologiprov som väntar på mig i morgon. HATAR DEN KURSEN! sämsta jag valt.

sen på tal om ingenting. vi söker spelare till vårt fotbollslag. träningar i enköping, och kan också locka med om vi får ihop ett lag blir det en utlandsresa nästa sommar. så om ni är sugna. kontakta mig!

jag är där

tankarna åker runt i huvudet. varför?
jag har aldrig vart så här förut. aldrig kännt den jobbiga känslan av att hjärtat nästan stannar och magen krymper av rädslan. det kryper i ryggraden. något är inte som förut. är känslan för stor, för stor så den sårar mig när något står fel till. eller är de så här man ska leva.
jag har blivigt som alla andra, alla andra med samma tankar. de tankarna som jag aldrig trodde att jag skulle få förut.

competition


tävla och vinn denna snygga ring på min kusins företag addetails.se. gå in på företaget och kolla hur du ska göra för att ha chans att vinna. 
har själv sätt den i verkligheten och gillar den skarpt, så var med, ni har inget att förlora!

all we have is now


saknaden av varma kyssar. närheten av djupa andetag. smekande hand i mitt hår. vackra ord som säger att ditt hjärta är mitt. lekande lekar som får hjärtat att bulta extra hårt av adrenalinet. de fina leendet du ger mig innan mörkret faller under dina ögonlock. tryggheten du ger mig när du håller om mig om natten. bara du kan ge mig allt de här.

mera nytt


halsband - jc
trött på plugget som finns runt om mig hela tiden. nästa vecka bjuds på tre prov, samt två inlämningsuppgifter och en tråkig engelskabok. YESS!!
vill ha mat, pappa och jag ska gå och handla. önskar mig något gott. ska köpa hem flingor med frukt i. de gör mig glad på morgonen. i morgon är de fredag, slutar tidigt, najs!

mer leopard


leopard skjorta - hm
ett av mina inköp på lovet, en sakad leopardskojorta som kommer att användas flitigt i sommar och som samt kommer åka ner i resväskan till cypern.
sitter och smådeppar över att min älskling är sjuk. var ensam hemma nu på kvällen så tänkte mysa till det lite för honom, bajsfeber...
och sen vill jag säga, hatar skolan. har något varje dag nästa vecka och de dödar mig. önskar mig lov lov lov och mera lov + att jag nu har solen i ögonen, cp dag. blir bara sämre. är hungrig, måste handla själv = känner mig som en 80 årig tant på coop med min korg. brb gråta en tår.

detaljer


en del av mina halsband som jag sällan använder, dock tycker jag det är finare på sommaren. fjädrar verklar vara populärt ser jag.
har precis kysst älskling adjö. älskar ruset i kroppen när hans läppar möter mina.
annars så ska jag snart kolla på halv åtta hos mig(börjar nu) och samtidigt försöka plugga in 75 engelska bajs glosor som jag ska kunna tills på torsdag. skolan sugr HÅRT! 100 dagar kvar till sommarlovet...tagga..

RSS 2.0