White


bloggen kommer få lida i veckan då jag har ett späckat schema framför mig.
måndag: ledig/match
tisdag: skola/älskling
onsdag: 18 år, student, utgång
torsdag: samla krafter, skapa maskeraddräkt
fredag: min och syrrans fest
lördag: ta igen mig/städa lokalen
söndag: fotbollsläger
måndag: fotbollsläger/match

födelsedags firande


fullt upp i helgen då det vankas födelsedags firande i morgon för min syster och mig. släkt och vänner kommer hit på lite mat och dryck. samt lokalfest, morsdag, match och älskling, däför dålig update.
dock är jag förhoppningsvis klar i skolan då mitt matteprov lämnades in idag och nu hoppas jag på ett g. annars ska jag spränga min mattelärares brevlåda(extra mycket eftersom hon fyllde år idag)

let you love me


rubriken


kroppen död, huvudet död, musklerna döda...ge mig energi någon. ikväll får jag förhoppningsvis thaimat då marcus kommer hit för lite hämtmat ätande. superhungrig redan. måste nog sova lite. Puss

jag kunde inte låta bli


nej jag kunde inte låta bli och sätta på mig jennifers skönhet som hon glömde hos mig. denna är köpt i london är är verkligen så avundsjuk på tröjan. därför fick jag lov att ta ett kort på den. sorry babe. Puss
P.s har klippt mitt hår, ca 10 cm, syns de?

skinn med fransar


stod och kolla in denna gamla goding på h&m idag. skinn jacka med fransar. frågan är, ska jag köpa den? snälla hjälp mig..
bild från en utav sverigens bästa bloggare angelica blick och refre
Snabb uppdatering kl 16.55: KÖPT!!

naturligt


då är jobbklördagen klar. nu väntas de vänner och 18 års fest så de bara sprakar om de. känner att kroppen är på ett roligt humör vilket känns härligt. Puss!

svart


svart tunika-åhlens
köpte mig som sagt en svart tunika på åhlens för hundralappen. fin med både skärp och inte. gillar den skarpt.
skulle gått på bio idag med älskling men han blev trött, vilket sög, så nu sitter vi här i soffan och kollar på tv, 4 av 5 toast, jättekul..
i morgon är de jobb sen 18 års fest, ska bli kul som bara den!!

du är inte som alla andra


hej då tråkiga torsdag vill jag säga, men nej juste har ju ett psykologiprov som måste pluggas på. och som vanligt när det gäller tråkiga ämnen så pluggar jag aldrig. måste stänga av dumburken och plugga ikv. efter maten och efter jag duschat, kanske efter jag har typ städat rummet också. sen kan jag plugga, eller då ska jag nog sova...

weekday.com


idag var jag på stan och hittade två tunikor för 199:-. en mörkblå och en svart som kommer att användas flitigt med bara ben och tygskor i sommar. nu är de bara en vit lite längre tunika som fattas, någon som vet vart man kan hitta de? skulle behöva en till skolavslutningen

inspo


silver ringar


nya ringar: korsring-åhlens
ring med svart sten-åhlens
kommit in i någon slags ringperiod eftersom jag oftast klär mig basic känner jag att ringarna klär upp en ett snäpp. dock bar jag inga idag eftersom i skolan väntades nationella i matte b, åh va bra det gick för mig (ironi kallas de)dags att plugga sista delprovet så man kan få ett G i skiten.
på schemat den här veckan står de PLUGG och ser fram emot den så mycket. skjut mig. taggar dock till min födelsedag, i morgon är de exakt 2 veckor!!

sunshine


bild från valborg
då är de fredag, vilket betyder att det blir mys med efterlängtade jennifer. grillad kykling och potatis med en färsk sallad väntar magen på. ska ta det lugnt i helgen, tror jag i alla fall. bloggen får lida lite med tråkiga bilder. har inte riktigt haft tid att ta bilder eftersom skolan är så jobbig nu.

tygkasse


något jag förmodligen kommer att införskaffa till sommaren. dessa är från 365 WAYS designade av mode bloggerskan victoria törnegren. kostar 99:- rätt så billigt!

besluts ångest


p&l ena veckan och nu en till utlandsresa. tror jag bestämt mig för att ta en sista minuten i slutet av sommaren med några vänner. värme, njuta och sol. P&L får vänta ett år till.
snart kommer älskling hit och myser med mig, vilket han gjorde igår också. jag har bästa killen i världen som gör mig sällskap när pappa är bortrest på hockey VM. nu skipper jag sova i mörket ensam.
åh jag älskar dig sebastian

jeans jacka


hej bloggisar! har vart med min kurs och bott över en natt i en stuga. vi har nattorgenterat, lekt lekar osv. haft det otroligt roligt. nu är det dags för att ta mig ut i solen och bara njuta. kommer garanterat att somna efter nattens 4 timmars sömn. mitt lag kom på tredje plats, fick strumpor i pris, stl 42 och själv har man stl 35...haha

inspo


5inchandup

make up


tråkigt nog försvann mittt smink på valborg så nu har jag kostat på mig nytt och en necessär för 30 kr på h&m. kom ganska olägligt eftersom jag är döpank. försöker spara så mycket som möjligt till sommaren nu när jag också bestämt att de blir p&l i sommar. nice!

mönster


linne - jc
mitt linne som jag köpte någon gång i förra veckan. gillar de skarpt och de är också en magtröja om man använder lite lägre byxor.
har nästan glömt bort att jag äger en blogg, men livet är som sagt upp och ner och på senaste tiden har det varit jävligt ner. livet åkte mera neråt igår när jag stukade fingret och sitter nu med ett svullet långfinger. som tur avslutades dagen med ett leende när jag fick somna bredvid någon som säger, jag älskar dig.
ikväll så blir de antingen hemma eller så blir de fest. får se vad jag orkar eftersom i morgon är de megaparty. dölängtar!


valborg


gårdagen var underbar, åt mat hos olsson vilket var super. efter ett antal drinkar begav vi oss till fest där det var människor från olika håll. otroligt roligt. kvällen avslutdes med att älskling skjutsade hem mig på cykeln och vi somnade på en gång. tackar alla för en bra valborg!

RSS 2.0