lever fast jag känner mig död

Tänker faktiskt inte be om ursäkt för ingen uppdatering då mitt liv består av jobb, jobb och jobb. Har nu jobbat 15 dagar i sträck (7-10 timmar) utan ledighet och det börjar kännas på kroppen. Har 9 dagar kvar på schemat, en dag ledigt, på onsdag. Den ska jag ta vara på. Kan dock informera om att det går super på Leos Lekeland där jag nu jobbar, matbutiken är nu ett minne blott. Lika skönt (tackar för skorna) 
Tbx till Leos, jag har som sagt fått en bättre tjänst och mer ansvar nu, jobbat häcken av mig då jag vart denna vecka, ansvarig för hela avdelningen då min chef vart på möte med det större cheferna. Första gången i mitt liv jag fick leka/allvarligt leka chef. Efter gårdagens 15 timmars slit fick jag ett sms ''stolt över dig'' av min chef vilket gjorde dagens slit var värt. Har lärt mig en sak utav denna vecka, bli aldrig chef. Du jobbar ihjäl dig..
Så mycket mer händer inte, varken på helgen eller i veckorna. Jobbade 5 timmar idag (ledighet enligt mig) kom hem, somna DIREKT. Man märker att kroppen börjar bli sliten som bara den, men snart är jag hemma på 10 dagars semester. Puss

RSS 2.0