upplever det på nytt, kan inte bli bättre

Dagen fortsätter att bli bra, spenderar pengar som aldrig förr känns det som, även fast det är flera månader kvar tills summerburst blir av. Har också köpt konsert biljett till Dada life, 9 februari. Blir att åka hem igen, men biljetterna är inte så dyra, senaste gick på 165:-, sjukt pris. Då biljett från Enk-Sthlm går på 120:- och de är 40 min resa haha. Men för mig spelar de ingen roll. Ännu en hemresa vilket för mig blir bra.
Sitter hemma och försöker krya på mig, drog en sväng med dammsugarn, första gången den vann över mig, blev helt yr och svettades som fan. Så fick lov att sätta mig ner. Svag tjej..

norska febern har anlänt till min kropp

 
Inge jobb för min del idag då jag gått och blivit sjuk. Sitter nerbäddad i soffan med mitt täcke och äter fiskbullar. Som får mig att tänka på min pappa, som hatar fiskbullar ''nu luktar det gamal tanttrosa igen''. Usch längtar hem när man mår så här. Men som tur är jag ledig på onsdag och torsdag så jag hinner krya på mig så jag slipper avstå från fler timmar. Mindre än en månad kvar tills jag får komma hem. Love

då har man sagt upp sig, okul

Eftersom jag blivit tilldelad heltid hos Leos så har jag idag sagt upp mig på kiwi. Jobbigaste jag gjort på länge, de som är mer jobbigt är att jag måste dit och jobba. 2 veckor ska jag ha som uppsägningstid. Min chef vill att jag ska stanna månaden ut, men de vill inte jag eller min chef på Leos. Usch, hatar att sitta i svåra situationer. Vill bara få detta översökat. 
Sen är de 29 dagar kvar tills jag får åka hem, längtar hem idag lite extra då allt detta sker. Så skulle jag träna men kom på att jag hade mina skor på Leos. Allt går fel, tänkte ist gå ner på stan och KANSKE skämma bort mig. Men ska städa först så mina sambos kommer hem i fin lägenhet.

trött eller sliten som de heter på norska

Då är jag hemma efter en lång dag, vart på matbutiken och jobbat. Timmarna går så segt där (borde inte skriva ut det) men de gör de fan. Jag som en gång i tiden sa ''jag skulle kunna sitta vid coopkassan hela mitt liv, pip, pip, pip..'' Aldrig säger jag nu bara, för en stund men aldig för alltid. Drog ner till gymet efter jobbet eftersom de ligger på vägen och var där till stängning, så kom precis hem. I morgon/helgen är de arbete på Leos som gäller, grymt kul. Älskar de jobbet, blir de flytt till Stockholm så ska jag söka där (om de finns där?) och hoppas på en tjänst. Puss

ett skratt förknippas med denna dag

Försökt ladda upp detta inlägg i cirkus i en timma nu. Går strålande. Min dag har varit så onormal. Orkade inte ta mig i kragen och ringa mitt jobb om arbete idag så jag tog mig en ledig dag och fixade med bankkonto nr. Så snart kan lönerna börja rulla in på kontot. Beställde samt ett gymkort, på ett nystartat gym i närheten, superfint och masiknerna var perfekta. Älskar att personalen börjar skratta åt mig när jag kommer in med en Mcdonalds påse i handen och cola i andra. Första gången jag köpte mig donken i Norge. Dock kan jag skippa den mörkhyade mannen som vissla och blinka åt mig på sin träningscykel. Han som också ger en bitchblick tbx, för att jag rycker på näsan när situationen sker. VAD hade du tänkt dig ens? "Att jag skulle klä mig som tjej och dansa hula hula" - sitat timon och pumpa. Haha orkar inte mig själv..
Annars så har jag bokat biljett hem, blev så glad så jag spillde ut min matlåda på golvet när jag skulle göra ett glädjehopp. Denna dag, fylld med lycka och med roliga misstag/händelser. Thats me
 

lite fint från ZARA

 
Skönt, blev en ledig dag i morgon då jag kände att jag inte orkar jobba med dagis. Så ska ta tag i mitt skattekort och gå till banken, samt skaffa ett gymkort. Dags för lite träning här i Oslo så man kan öka på vikten. Jag vet att de låter konstigt, men ja, jag ökar på min vikt när jag tränar, vilket behövs. Sen så mår man såklart bättre. Gymet ligger också nära, gåavstånd, men bussen stannar precis utanför så det är ju ännu bättre...haha. Lite mör tjej.

veckodagar som försvinner i lärdom

Dagarna fortsätter gå. En veckas arbete är nu avklarad och nu väntas 7 dagar till med lite slit. Dock är de kul att vara på nya jobbet. Trivs verkligen med det ansvar jag har och känner att jag utövar min position stabilt och bra. Gjorde dock bort mig lite framför min chef, sa att hon var lik min mamma i sättet, så frågar hon hur gamal jag trdde att hon var. Antog, kanske 45, men var snäll och drog ner till 40, visade sig att hon var 30 år. Säger bara ansiktet ner i händerna och skäms på mig. Dagens lärdom blir: Gissa aldrig på ålder igen och speciellt inte framför chefen.

19 år och ansvarig på arbetet

Då hade vi rundtur med mycket information på Leos Lekeland igår. Fick också reda på att jag är skiftledare för det nya företaget, vi är 5 st, som har ansvaret för ca 15-25 andra anställda. Känner mig hedrad och stolt då jag också är yngst av dem alla. Var på arbetet idag och försökte få det mesta på plats innan storöppningen i morgon. Dock missar jag lördagen då matbutiken står på schemat, mördartid mellan 15-23.30, men det ska vi klara av. Dock jobbar jag söndag på Leos, 7 dagar i veckan kan jag arbeta om jag vill, vilket blir denna veckans uppgift (lever i min pappas vardag, eller hur pappsen?)
Se hur länge kroppen orkar med, men det är ju pengar och lite därför jag åkte hit. Puss

Tiden går fort när man har roligt

Va på ett gott humör i tisdags så beställde en biljett hem på torsdagen och var också ledig. Då de var en bra chansning eftersom nu drar båda mina arbeten igång på fullt allvar. Min helg i Enköping var utmärkt. Vänner och familj, hade underbart kul och hopppas de jag umgicks med hade samma. 
Var på ''gröna jobbet'' idag, matbutiken. Min vise chef var imopnerad av mig då det var min första dag i kassan, vilket jag kan erkänna själv att jag var grym. I morgon är de premiär på Leos Lekeland. Planering inför öppningen på fredag. Hoppas verkligen jag jobber då, fy satan va kul. Spritter i kroppen att få igång det företaget. 
Annars så sitter jag ensam hemma som vanligt känns de som, mina sambos jobbar ofta kvällar. Så jävla tråkigt. Flyttar jag ''hem'' igen, till egen lya så ska jag inte bo ensam. Kommer klättra på väggarna. Punkt slut

snön faller och ett nytt jobb blomstrar

Eftersom både Jessica och jag var lediga idag på morgonen gjorde vi en spontan pubkväll med ett gäng nyinflyttade killar från Örebro. Trevligt som satan, dock hade bussarna slutat gått vid halv 4 när vi skulle hem, vilket vi innan inte ens kollat, så vi fick traska hem i 40 minuter, från stan till oss. Somna som en död fisk när jag kom hem. Mår som jag förtjänar idag, huvudvärk som aldrig tycks försvinna. 
Fick dock det goda beskedet i morse att jag fått ett nytt jobb, där jag vet att jag kommer trivas som en levande fisk i vattnet, Leos lekeland heter det. Vilket är ett paradis för småbarn och som också har flera olika tjänster och man får utöva alla, vilket ger en variation i arbetet. Stolt tjej åter igen, glad att man lyckas. Hurra!


en tripp i shopaholic välden

Var på jobbet idag och gick igenom en kurs i 4,5 timme, tiden flög iväg. Ser fram emot att visa vad jag går för nu på nya företaget. Fick prova mina ''fina'' arbetskläder. Grönt, min favoritfärg. Dock gilla jag skorna, sköna som satan, och helt grats. Roligt också när min chef säger att de är tävling om heltidstjänsten mellan oss två nya anställda. JAG ska ha den anställningen. PUNKT SLUT!
Annars strosade jag runt på stadens gator i den statsdel av Oslo som heter Majorstuen, där jag också jobbar i butiken. Gick runt och fotade ''vill ha'' skor. Kunde inte hålla mina fingar i styr så köpte mig två saker, men det kändes okej då jag ändå drömt om de i två dagar. Beroende. Trivs dock, tänkte på de idag när jag strosade runt i lägenheten, åker jag hem ska jag flytta hemifrån om jag har ett stabilt jobb, 19 år och flyttat hemifrån. Är stolt!
Och till dig, Pappa, jag saknar dig hoppas du planerar ett besök snart. Puss

Med en systers och mors varma hand

Dagarna går fort här. Uppe i vecka 3 redan, snart har vi vart här i 1 månad. Vi har haft storbesök av mamma och storasyster, mysigt och skönt. Trippa runt på stan idag, medans mamma stod i provsutten så drömde jag mig bort bland mina shopaholic beskymer. Vill ha allt, får inte något...tycker det samt är tråkigt att blogga då jag förut blogga om kläder och inte mitt liv. Funderar på att skriva några rader om mitt liv men ha bilder som dessa ovanför. annars tappar jag intresset på en gång.
Ikv står förmodligen lite festande på schemat/åter igen en halloween fest. Vi får se hur tankarna går runt de.


RSS 2.0