parken zoo


En del frånvaro har det varit då vissa dagar har varit fullspäckade och vissa inte. Har bland annat varit i Strängnäs och umgåts med Sofia och Jessica, samt alla små djur på parken zoo. Helt farsinerad av jordens konstiga skapelse. Diggar den lilla filuren på bild två som springer bakom de djuret jag klappar haha!
Det väntas vackert väder i veckan, vilket bjuds på standen, stuga med älskling och västerås. Ser fram emot min vecka! Puss

ge och ta


Kl är halv tolv och idag har jag match. Har taggat till den genom att städa hela lägenheten. Känner mig duktig. Ska äntligen få spela ute på planen och inte stå i ett mål.
Måste också säga grattis till jessica som fyller 18 år idag. Puss

grey t-shirt


T-shirt - Monki
Då har man jobbat, och fått högre lön med 30 kr. Gud vill mig något idag känner jag, hallelujah!!
Får ut 5000 denna månad och det känns så jävla skönt, underbart lycklig pengakåt tjej. Puss

black with brown boots


Då har man redan hunnit med fotbollsträning och nu väntar jag på att filmmys med tjejerna ikväll. Ser fram emot att de kommer bli en lugn helg, taggar till nästa då de vankas midsommar. Bara Gud kan sluta vara så kissnödig så de slutar regna...


u.s.a


t-shirt - bikbok

tygkasse


Tygkasse - Monki
Äntligen har jag fått en tygkasse som jag längtat efter. Yes!

monki


Hade inget att göra idag så åkte iväg till västerås för lite shopping, även fast pengarna inte direkt fanns. Köpte ca 7 tröjor hehe. Fick med mig dessa hem från monki för 60:-, då alla mina basic linnen är borta eller förstörda. De kommer användas flitigt dessa två.

jeansväst


Nu har jag klippt sönder min jenans jacka. Orkade inte kolla på den längre och se att den inte används. Så nu blev det en jeansväst ist, va tycks?
Ikväll är det match på schemat, samt mys med älskling. Puss


dagens kap


Tro de eller ej, men fick med mig en efterlängtad grå tjocktröja med mig hem. För 75 kr på H&M. Trodde förs att prislappen ljög för mig. Äntligen har jag fått den. Lycklig tjej!

ramones


Haha, en lite cp bild då jag fick solen i ena ögat, men vafan gör de liksom. Hade lite tråkigt och klippte åter igen sönder ett linne, mitt ramones linne som jag sällan använder, men nu tycker jag att de blev snyggt. Idag ska vi i ayia napa gänget träffas för att prata om resan, samt umgås lite. Sitter och taggar så timmen ska gå genom att lyssna på Carola, Vafan händer? har för mycket fritid nu...

the little blue dress


Klänning - Jc
Tro de eller ej, men hon har köpt sig en liten klänning. Den ska jag ha på mig i morgon på skolavslutningen. Skolavslutningen fuck yeah!!

scissors


Klippte sönder ett linne till magtröja då de fick feta fläcken på sig. Synd att de var mitt favvo linne, men de funkade rätt bra som magtröja tots allt.
Kom på idag att jag hade något som kallades för blogg. Haft mycket annat ståendes på schemat så har glömt bort den helt, men här får ni en liten uppdatering från en 18 åring. Har ju som sagt blivit stor flicka, vilket jag inte har märkt och sagt till ett antal att jag fortfarande är 17 år.
I morgon går jag på semester/sommarlov. H5

RSS 2.0