så högt så du hör

den kommer den kommer, efter allt jag köpt under denna veckan så ska kläderna/skorna visas. äntligen har jag hittat mina skor som jag velat ha, det blev ej dem från nelly men hittade liknande på skopunkten, dock ej lika hög platå men jag är lycklig (mockaskorna)
var i västerås idag med lillkusinen emmis och hade mysigt, syndade, fast jag bestämt mig att inte handla något.
nyår i morgon, ska verkligen firas. längtar som fan, skor, strumpbyxor, kläder, mat, alkoholen och vännerna är på plats i morgon kl 18.00. Oj va jag längtar. nu ska jag städa lyan sen hem till sebbis och fira hans snyggsyster.

snö-laleh  - för tillfället världens finaste låt

CONGRATULATIONS

idag är de ingen vanlig dag för idag är det min bästa farfars födelsedag. ska snart till honom och fira med lite mat i magen. jobbandet gick bra och ska jobba i morgon 12-17.30 sen är det av till rebecca för att fira henne i efterskott. sen har jag damp på h&m för att de aldrig får in transparenta strumpbyxor, de billiga 3 st för 30 kr. va fan, de är nyår snart. bara för jag blev sur på de så köpte jag underkläder.


clothes


har fått en kommentar att jag ska skriva ut vart mina kläder kommer ifrån. kul att man ser rätt okej ut ändå i klädstilen. ska försöka mitt bästa med att säga vart de är från. så snabbis. leggins h&m (barnavdelnng) skjota åhlens. annars var jag västerås idag (utan sällskap, hon glömde bort mig, snällt) där hittade jag min klänning som jag ska ha på nyår, 150 kr rea bikbok, man tackar. blev inte drömklänningen, men men. hittade annat fint också som jag hoppas kommer visas när jag har tid. i morgon blir det jobb 11-16, sen kommer sebbis och myser. väldgt bra måndag, pengar in och kärlek från min saknade.


Christmas is over


då var julen över och nyår står snart och knackar på min dörr. det betyder ny nyårsklänning. i morgon bär det av till västerås, mellandagsrea! hoppas på att hitta en klänning som passar mig och min enkelhet. det är så mycket puff och paff med klänningarna nu. blir så irriterad, finns liksom inte ens en vanlig svart.

i got you


nu blir se damsugning sen hem till mammsen för att klä julgranen, samt ta ett varmt bad. i morgon blir de lite tidig juklappsöppning. kan säga att då har stina blivigt med plattång efter 17 år, hallelujah.
sen så ser nyår ut att bli ett ståhej, ni som ska fira med mig kan gärna skriva på face, har lite att säga

fall for your type


hej hopp i kylan. tror att sverige är på väg till en ny istid. vill inte ens sätta foten utanför dörren. nu ska jag under lovet försöka få igång bloggen lite. då man för en gångs skull har tid för att ta lite bilder. 
här är mina skor föresten, tycks?

in love with clothes


skulle inte tacka nej till detta, snyggt som bara den. vill ha pengar och nya kläder.
fick hem mina skor från nelly. höga, ja. snygga, ja, fina på hyllan, ja. spara, ja.
själv har man gått på lov nu, verkligen efterlängtat. märks att jag är trött på dagarna eftersom igår ramlade jag ner i kyldisken på coop. nej men hej jullov och hej snart är de nyår.

orden

dina ord jag hör i mitt öra:
jag vill att vi ska försöka igen
jag gjorde ett misstag att välja bort dig
det ska vara du och jag
mina ord du hör i ditt öra:
mina kälsor för dig är fortfarande kvar
men vill du ha mig
måste du kämpa för att få mig åter igen tillhöra dig
för när du lämnde mig första gången
du sårade mig, du sårade mig djupt in

hair


konstigt nog ser mitt hår alltid blondare ut i camen, ibland önskar jag lite mera blont i mitt hår. är trött på min färg och vill ha förendring. samt behöver jag en plattång. hoppas tomten vill ge mig en. sen har jag damp över de skor jag beställde igår. hur fan dum kan man vara. hatar internet och mig själv idag

skor


har precis tryckt hem dessa från nelly. utan att ens tänka på hur hög klacken egentligen var. nu har sofia oc jag kommit fram till 15 cm, kul att dessa förmodligen måste åka tbx till affären. bra köp.....

come on

jag ska bli bättre på att blogga snart. måste visa mitt nya jag/göra om bloggfan.
förstår inte att jag kan må så bra som jag gör, älskar det, jag står nu på egna ben.
i morgon ska jag till västerås för att frächa upp min garderob, vilket behövs.
en nykomling kom in idag, eller en nykomling som jag hade förut men som någon
liten blondin ville sno. så nu har jag skaffat mig en ny skjorta. love it.


RSS 2.0